Hieronder krijg je te zien wat de leerlingen door de gitaarlessen te Kortrijk reeds bereikt hebben. Een volledig overzicht van alle succesverhalen (locaties Oostende, Kortrijk, Antwerpen en Gent) vind je hier: succesverhalen leerlingen Gitaar Training Studio.


Leerling Bruno Brengt Live Cover Van John Mayer

Na net geen 2 jaar lessen te hebben gevolgd, heeft Bruno al heel wat bereikt als gitarist. Nu is hij bezig zijn blues gitaarspel te verfijnen in de Kortrijkse gitaarschool. Hieronder zie je hem samen met medestudenten een live cover van John Mayer spelen op het Gitaar Training Studio Live Event:

- Bruno Vermote, Kortrijk


Na Amper Een Half Jaar Op Een Podium

Maarten volgt sinds de zomer van 2018 gitaarles bij Gitaar Training Studio Kortrijk. Nog geen half jaar later staat hij al op een podium en toont hij zijn enorme vooruitgang:

- Maarten Maene, Kortrijk


Van Niets Naar Singer-Songwriter

Wayne De Bock, leerling van Gitaar Training Studio te Kortrijk, is omgetoverd van nog nooit gitaar te hebben gespeeld naar een singer-songwriter die nog elke dag groeit in zijn kunnen. Met het doel om Akoestische gitaar aan te leren en dit te combineren met zang kwam hij bij de gitaarschool terecht. In volgende video zien we hem een eigen geschreven nummer spelen:

- Wayne De Bock, Oostkamp


Leerling Michiel is een van de velen die bezig is met een fantastisch parcour

Michiel Dewulf is bezig met het afleggen van een fantastisch parcour bij Gitaar Training Studio te Kortrijk. In onderstaande video laat hij zijn tot nu toe gemaakte vooruitgang zien door de gitaarlessen met deze geweldige gitaarsolo.

- Michiel Dewulf, Woesten


Leerling Laat Na Eén Jaar Gitaarlessen In Kortijk Zijn Vorderingen Zien Voor De Camera

Leerling Olivier Cardon laat na 1 jaar gitaarlessen te Kortrijk zijn vorderingen zien voor de camera. Zijn voornaamste doel doen hij bij Gitaar Training Studio kwam aankloppen was het boeiender maken van zijn gitaarspel. In amper een jaar tijd maakte hij al enorme vooruitgang door de gitaarlessen in Kortrijk.

- Olivier Cardon, De Pinte


Imposante gitaarsolo na amper 2 jaar gitaarles

Leerling Michiel De Groote kwam zo'n kleine 2 jaar geleden in contact met de gitaarlessen in Kortrijk. Met een begrensde bagage van niets meer dan de pentatonische toonladder startte hij zijn verhaal hier. Amper 2 jaar later laat hij zijn imposante groei zien op camera aan de hand van deze geïmproviseerde solo op zijn gitaar.

- Michiel De Groote, Avelgem


GEÏMPROVISEERDE gitaarsolo in de stijl van Joe Bonamassa

In deze video toont leerling Lennart Soetaert wat hij al in zijn gitaarlessen leerde. Je ziet hem een gitaarsolo improviseren waarbij hij begeleiding krijgt van verschillende leraren van Gitaar Training Studio Kortrijk. Toen hij met de lessen begon was het Lennart zijn droom om solo's à la David Gilmour te spelen. Zijn optreden die hieronder te zien is is dan ook een bekroning van zijn vooruitgang.

- Lennart Soetaert, Eke (Nazareth)