DOORGROND DE GITAAR VOOR EENS EN VOOR ALTIJD IN ONZE GITAARLESSEN VOOR GEVORDERDEN

Heb je reeds een stevige basis aan vaardigheden opgebouwd maar zie je het pad niet langer voor je om nog duidelijke vooruitgang te boeken?

Vroeg of laat ervaart iedere gitarist het gevoel dat men geen vorderingen meer maakt.

Je gitaarspel stagneert.

Sommigen worstelen zelfs hun hele leven met dit gevoel. Frustraties en stagnatie in je vooruitgang kunnen zelf de oorzaak zijn om te stoppen met het spelen van gitaar, wat een ongelofelijke zonde is.

Maar hoe kan het ook anders dat je geen vooruitgang meer maakt; als je niet precies weet wat de stappen zijn die je moet nemen om te groeien in je ontwikkeling?

Eenmaal je een degelijk niveau met de gitaar bereikt hebt kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Iedereen kan wel wat liedjes naspelen op gitaar, maar om tot meesterschap te komen met het instrument is het van belang de gitaar te doorgronden op alle facetten.

Op een persoonlijke en gestructureerde manier word je bij Gitaar Training Studio ® begeleid naar het bereiken van meesterschap over de gitaar in de door jou uitgezette doelen.

Vertel even over je doelen door op onderstaande oranje knop te drukken en het formulier op de volgende pagina in te vullen. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende gratis kennismaking: