DOORGROND DE GITAAR VOOR EENS EN VOOR ALTIJD IN ONZE GITAARLESSEN VOOR GEVORDERDEN

Heb je reeds een stevige basis aan vaardigheden opgebouwd maar zie je het pad niet langer voor je om nog duidelijke vooruitgang te boeken?

Vroeg of laat ervaart iedere gitarist het gevoel dat men geen vorderingen meer maakt.

Je gitaarspel stagneert.

Sommigen worstelen zelfs hun hele leven met dit gevoel. Frustraties en stagnatie in je vooruitgang kunnen zelf de oorzaak zijn om te stoppen met het spelen van gitaar, wat een ongelofelijke zonde is.

Maar hoe kan het ook anders dat je geen vooruitgang meer maakt; als je niet precies weet wat de stappen zijn die je moet nemen om te groeien in je ontwikkeling?

Eenmaal je een degelijk niveau met de gitaar bereikt hebt kom je voor nieuwe uitdagingen te staan. Iedereen kan wel wat liedjes naspelen op gitaar, maar om tot meesterschap te komen met het instrument is het van belang de gitaar te doorgronden op alle facetten.

Op een persoonlijke en gestructureerde manier word je bij Gitaar Training Studio ® begeleid naar het bereiken van meesterschap over de gitaar in de door jou uitgezette doelen.

Vertel even over je doelen door op onderstaande oranje knop te drukken en het formulier op de volgende pagina in te vullen. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende gratis kennismaking:

Eenmaal je een mooi fundament opgebouwd hebt aan gitaarvaardigheden, kun je je gitaarspel ontplooien in jouw gekozen specialiteit. Tijdens de gevorderde gitaarlessen te Kortrijk begeleiden we je dan ook naar topniveau en dit richting de doelen die jij voor ogen hebt.

Rock Gitaar

Tijdens de rock-gebaseerde lessen ontdek je wat de ingrediënten zijn om jezelf als volwaardig rockgitarist te ontwikkelen. Is het jouw droom in een rockband te spelen, grijp dan nu je kans om deze doelen te bereiken.

Blues Gitaar

Je hoort het vaak ‘Blues is een makkelijke stijl om te leren’. Dat blues een relatief makkelijke muziekstijl is om een basis in te ontwikkelen is waar, maar het is wel één van de moeilijkste stijlen om volledig te doorgronden en te beheersen.

Tijdens de blues gitaarlessen te Kortrijk wordt je dan ook ondergedompeld in alle ‘ins and outs’ van de blues. Er staat een gevarieerd programma op je te wachten waar we o.a. samen aan je blues repertoire bouwen. Je leert bluesschema’s analyseren en je breidt je akkoordenkennis uit om verscheidenheid in je bluesprogressie’s te brengen. Verder leer je soleren zoals de grootmeesters uit de blues het doen en indien gewenst maken we de link met jazz en andere stijlen.

Fingerpicking

Fingerpicking is een ware kunst die de deur opent naar grootser en gevarieerder gitaarspel. Om jezelf te profileren in de fingerpicking stijl zal je aan de hand van duidelijke instructies je technische vaardigheden ontwikkelen, de meest gebruikte picking patronen leren, bekende nummers aanleren en analyseren, en nog veel meer.

Studie Van De Theorie

Voor velen blijft het giswerk wat ze nu juist aan het doen zijn op de gitaar. Doordat de gitaar een relatief jong instrument is (in vergelijking met bijvoorbeeld de piano), zijn er dan ook amper goede bronnen beschikbaar om het instrument te doorgronden op theoretisch vlak.

Tijdens dit luik van de gevorderde gitaarlessen in Kortrijk verwerf je een volledig overzicht van het instrument waar we alles direct in de praktijk omzetten.


Deze specialiteiten zijn slecht enkele waar je jezelf als gitarist in kan profileren, naast deze voorbeelden hebben we ook nog programma’s zoals jazz, metal, de kunst van het soleren, repertoire, studio opnames, performance coaching, en nog veel meer.

Laat tijdens een kennismaking weten wat jouw doelen zijn, zodat je op een gestructureerde manier kan bouwen aan je toekomst als gitarist: