Ontvang nu je Gratis Proefles Gitaar te Kortrijk

Vertel ons over je doelen met de gitaar (ook al speel je nog niet) via onderstaand formulier en ontvang nu je gratis vrijblijvende proefles gitaar te Kortrijk.

Vragen? Bel ons tijdens de kantooruren op 0486/379761

Fill out my online form.

 

 

"Ik boek enorm veel vooruitgang!"

gitaarleerling kortrijk

"Tijdens mijn Chirotijd heb ik mijn eerste gitaarakkoorden leren spelen. In die tijd heb ik mezelf ook een simpele gitaar cadeau gedaan waar ik verder mijn basisakkoorden kon op oefenen. Verder dan de A-E-D-G en C-akkoorden ging het niet en in die tijd stond YouTube nog niet vol met infofilmpjes waar je wat meer uitleg kon krijgen. Door de jaren heen ging ik wel stap voor stap een beetje vooruit en durfde ik mij al eens aan de moeilijkere akkoorden wagen, zelf de barréakkoorden kreeg ik stilaan onder de knie. Maar helaas, daar bleef het ook bij. Ik bleef wat op mijn honger zitten en ik had nood aan concrete feedback om mijn gitaarspel.


Na wat zoeken kwam ik uit op de website van Gitaartraining Studio én bij toeval kon ik er lezen dat ze vanaf januari 2015 zouden starten met een lessenreeks in Kortrijk. Ideaal voor mij, want een wekelijkse oversteek naar Oostende ging niet echt haalbaar zijn.


Vooraleer ik mij heb ingeschreven ben ik bij Antony een proefles gaan volgen! Dit was TOP! Ik kreeg wat concrete tips hoe ik de akkoordovergangen kon oefenen en ik leerde er kennismaken met de pentatonische toonladder, een ware muzikale openbaring! Ik merkte dat ik vanaf nu het echte gitaarwerk ging leren… En inderdaad! We zijn ondertussen al enkele maanden en lessen verder en ik boek enorm veel vooruitgang! Door de technische oefeningen en het stap voor stap inoefenen van iets moeilijkere akkoorden gaat het echt een pak vlotter dan via het bekijken van YouTube filmpjes.
Antony en crew, een dikke pluim voor wat jullie verwezenlijken met Gitaartraining Studio!"

Bruno Verhaeghe, 31 jaar, Kuurne