Hieronder lees je wat enkele leerlingen over de gitaarlessen te Kortrijk te zeggen hebben. Een volledig overzicht van alle feedback verhalen (locaties Oostende, Kortrijk, Antwerpen en Gent) vind je hier: reviews Gitaar Training Studio.


Hallo allemaal. Ik ben Patrick, 55 jaar jong en verleden zomer kocht ik mijn eerste gitaar. Meteen begon ik maar les te volgen, want ik had er nog nooit één vastgehad.

Na 2 lessenreeksen van 14 x 1 uur in een andere muziekschool speel ik al wat akkoorden, maar heb ik nog steeds moeite met overgangen en vlot wisselen ervan. De nummers die we aangeleerd kregen waren veel te moeilijk voor ons niveau en er kwam zelfs solo- en fingerpickingwerk bij kijken. Daar hadden we in de lessen nog niets over geleerd en als je dan als vakantietaakje “Tears in heaven” van Eric Clapton meekrijgt om van buiten te leren word je op zijn minst een beetje de adem afgesneden.

Dan maar op zoek naar een leraar die je helpt vooruit te komen en dat stap voor stap doet. Ik botste op de site van Gitaartraining Studio en de bal ging aan het rollen. Eerst werd ik uitgenodigd op een GRATIS proefles in de gitaarschool in Kortrijk en daar viel mijn mond helemaal open. Na een korte peiling van gitaarleraar Tom naar mijn niveau legde hij me uit wat hij voor mij kon doen om mijn doelen op gitaar te bereiken. Stap voor stap en op mijn eigen tempo groeien en vooruitgang boeken. Dit alles op een op maat gestructureerde manier zoals Antony uitgestippeld had.

Ik heb me ondertussen ingeschreven voor de lessen. Tom heeft me beloofd dat we SAMEN op pad gaan op weg naar mijn doelen en aan zijn passie en gedrevenheid te zien is het een man van zijn woord. Hij haalt de foutjes uit je spel, stuurt bij waar nodig en dan op naar de volgende stap. Als je hem bezig ziet en hoort, dan kan je niet anders dan net zo enthousiast worden als ik. Met vragen kan ik zowel bij Tom als bij Antony terecht, tijdens de les of via een mailtje, altijd direct krijg ik antwoord. Dus, in plaats van zomaar ergens lessen te zoeken of het internet af te schuimen op zoek naar iets waarbij je weinig of niet begeleid wordt, doe zoals ik. Volg je hart en ga van start bij GITAARSTUDIO KORTRIJK. Vraag vandaag nog een afspraak voor een GRATIS proefles. Niet wachten. DOEN. Een mooiere reis kan je niet maken.
— Patrick Bonte, Marke
Ik was reeds 52 jaar toen ik eind 2016 besloot gitaar te leren spelen, ik had geen enkele ervaring met gitaar noch andere instrumenten. Het werd me meteen duidelijk dat Antony een duidelijk inzicht had over het aanleren van de gitaar en ik besloot de stap te wagen. We zijn nu een tiental maanden verder en ik heb het me nog geen moment beklaagd.

De lesgevers zijn heel bekwame mensen die steeds openstaan voor vragen/problemen ongeacht het niveau. Het lespakket is heel compleet zo dat je iedere richting uit kan: rock, blues, jazz,....

Ik meen dat een dergelijke structuur nodig is indien je op een efficiënte manier vooruitgang wil maken.

Een echte aanrader!!
— Marnick Eeckhout, Roeselare