Geef Uw Kind Het Geschenk Dat Blijvend Is Voor Het Leven

Allereerst is het belangrijk dat uw kind op een plezierige en aangename manier in contact komt met de gitaar. Via een op maat gemaakt programma voor kinderen zal er dan stap voor stap gebouwd worden aan een basis van vaardigheden met de gitaar. Gaandeweg leert uw kind ook zijn favoriete liedjes spelen op gitaar en dit in samenspel met andere muziekinstrumenten zoals de drum en de basgitaar. Op deze manier geeft u het prachtige geschenk van de muziek mee en wordt een muzikale toekomst gegarandeerd voor uw kind.

Er zijn verschillende programma’s naargelang leeftijd en niveau die we graag bespreken op een gratis kennismaking met de leraar. Vul even het formulier in door te klikken op onderstaande button en we nodigen u graag uit in onze gitaarschool te Kortrijk voor een vrijblijvende proefles.

Hieronder vindt u al een kort overzicht van de gitaarlessen voor kinderen in Kortrijk:

  • KIDS Startprogramma

kids startprogramma kortrijk.png

Tijdens het kids startprogramma kunnen kinderen zonder enige voorkennis over muziek van start gaan. Stap voor stap vordert uw kind van niets naar een mooie basis aan gitaarvaardigheden. Naast het aanleren van fundamentele vaardigheden staat ‘plezier’ centraal en zal uw kind ook zijn favoriete nummers op gitaar leren spelen.

Alle kinderen tot een leeftijd van 14 jaar kunnen deelnemen aan dit startprogramma.

  • KIDS Half-gevorderden

Eenmaal uw kind een basis aan vaardigheden heeft verworven kan er een stapje verder gegaan worden. We maken een onderscheidt tussen de volgende kids half-gevorderde programma’s:

kids fun programma kortrijk.png
  • Kids Fun

Houd uw kind ervan zijn favoriete nummers na te spelen op de gitaar, dan is het kids fun programma de ideale keuze. In dit programma wordt er stap voor stap gewerkt naar het leren spelen onder begeleiding van onder andere een basgitaar en drummer. Ook wordt er gewerkt aan een stevig repertoire van liedjes die telkens stijgen in moeilijkheidsgraad.

kids elite programma kortrijk.png
  • Kids Elite

Naast het spelen van liedjes, worden hier de knepen van het vak ‘gitaar spelen’ dieper uitgespit. Uw kind maakt kennis met verschillende gitaartechnieken, toonladders, improvisatiemethodieken, etc. om te kunnen uitgroeien naar een gitarist die zichzelf leert uiten met het instrument.

De kids half-gevorderde lessen zijn ideaal vanaf een leeftijd van 11 jaar.

  • KIDS Gevorderden

kids gevorderden programma kortrijk.png

Is uw kind nog net te jong om deel te nemen aan de gitaarlessen voor volwassenen, maar heeft hij/zij al een degelijk niveau met de gitaar opgebouwd, dan is dit programma ideaal. Via een op maat gemaakt programma, gelijkaardig aan dat van de volwassenen, wordt uw kind ondergedompeld in alle aspecten van het gitaar spelen zodat een muzikale toekomst gegarandeerd wordt.

Dit gevorderde gitaarprogramma voor kinderen is te volgen vanaf 11-12 jaar.

LAAT UW KIND KENNIS MAKEN MET DE WONDERE WERELD VAN DE GITAAR DOOR EEN GRATIS KENNISMAKING AAN TE VRAGEN:

Onze locatie te Kortrijk is ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer en beschikt over een ruime gratis parking (Rietput parking).

Neem gerust contact op via 0486 37 97 61 of maak gebruik van de gratis kennismaking.